kL1K c1n1.... ^^v



I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com

Sunday, January 24, 2010

5 CARA NAK PROMOTE WEBSITES KORANG..(KLIK)

tentu korang nak sangat org klik masuk websites korang kan.tambahan kalau websites korang tu yg PTC ke Pay Per View ke..hehe.well ade caranya..aku cari la sikit idea..tp BI la..hehe..malas la nak translate..tp aku shortform kan la buat korang..harap2 para MSMONEY GANG tu baca la ye..hehehe.....

Cara2nya TUAN2 dan PUAN2 (dh mcm nk masak ha..)

1. Get prominent listings on search engines and in Web directories

2. Rent or collect "opt-in" e-mail addresses and e-mail invitations to your prospects

3. Beg or swap links to your site from other sites your prospects visit

4. Promote your site URL offline everywhere you can

5. Send e-mail and "snail mail" press releases to announce your site (mcm SPAMMING aje)

so itu je la yg aku mampu lakukan buat korang..kalau korang nak lagi....korang tunggu la keluaran akan datang..hehehehe...^^v
http://emo.huhiho.com

No comments:

Post a Comment