kL1K c1n1.... ^^v



I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com

Sunday, January 24, 2010

SATU LAGI PRODUCT BARU....UNTUNG GILA2..


salam semua..hari ni baru aku dapat menulis..hari ni aku dapat sesuatu yang agak menarik.mana taknya,,dah la free..klu dpt 100 klik kita boleh dapat rm202.50..hebat gila..mmg mnguntungkan..klu seratus klik..kalau 200 klik plak..wow..mmg untung la kan..hehehe..so,ape kata korang try...FREE JE...

langkah2:
1.mula2 klik link dibawah ni..http://www.OnlyInMalaysiaMah.com/?ref=kazeygurl

2.dah klik nanti..sign up..isi la apa2 yang patut.

4.lpas dah siap.log in kat akaun korang tu..cara nak log in.klik kat "Join As FREE Affiliates" tu.lpas tu kat bawah sikit tu ade tulis "sign in"

5.cari menu kat sebelah kiri bertulis 'My Account Info"

6.updated la akaun korang tu..isi number akaun..

7.cari kat menu tu "Traffic Monitor" yg tu adalah berape klik yg korang dapat.kalau dah seratus.tunggu je la..heheh..

mudah kan..lagipun FREE...so tak kisah la sangt..




SELAMAT MENCUBA

No comments:

Post a Comment